Wendy & Youp: ongemakkelijk setje voor het goede doel

1 juni 2017, 17:45
Goede doel verbroederde gisteren: voor even?
Goede doel verbroederde gisteren: voor even?
Cabaretier Youp van ’t Hek haalde eerder dit jaar keihard uit naar RTL-baas Erland Galjaard, omdat die met een serie over de gevallen tv-ster Peter Jan Rens alleen ging voor de kijkcijfers. Galjaards echtgenote Wendy van Dijk sprong via Twitter voor hem in de bres. Een vete was geboren, maar de strijdbijl werd gisteren (voor even) begraven: samen verschenen de kemphanen aan tafel bij Umberto Tan om het goede doel te steunen: onderzoek naar hersenstamkanker.
 
Wendy en Youp werden samengebracht voor de ongeneeslijk zieke Tijn, die met zijn nagellakactie een nationale rage ontketende en de stagnerende opbrengst van Serious Request tot staan bracht. Via de dokter van Tijn kwam bij Van ‘t Hek het plan op om geld bijeen te brengen voor de behandeling van hersenstamkanker, de ziekte van Tijn die nu geen overlevingskans geeft. En wie is nu uitgerekend ambassadeur voor de slachtoffers van deze ziekte? Precies: Wendy van Dijk.

De twee zaten gisteren vreedzaam naast elkaar, met Wendy die de nagels van Youp lakte. Van Dijk leek er zich het minste op haar gemak bij te voelen. Van ’t Hek maakte er een grap van. Samen benoemden ze Tijn tot directeur van zijn eigen nagellaklijn.
De flesjes zijn te koop via lakdoortijn.nl
gerelateerde items