Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart

27 september 2015, 14:23
Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart
Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart
'Je inzetten voor de maatschappij is een inspirerende activiteit. Financiering en samenwerkingspartners zoeken is creatief en leuk. Je moet komen tot een inspirerend verhaal dat anderen enthousiasmeert. Ik noem dat de ‘vonk’: de verbinding tussen gevers en organisatie die voortkomt uit een gevoel iets te kunnen bijdragen aan een maatschappelijk vraagstuk. In dit boek gaan we op zoek naar de vonk. Naar jouw vonk!' (Petra Hoogerwerf)
 
Auteur Petra Hoogerwerf
Uitgever Lenthe Publishers
Soort Met foto’s
Taal Nederlands
Afmetingen 10x226x210 mm
Prijs 24,50
ISBN 9789075458701

» Effectiever fondsen werven, o.a. door crowdfunding
» Sponsors blijvend binden
» Kosten besparen
» Geld verdienen

Het boek 'Vonk! Fondsen werven met hoofd en hart' is een echt inspiratie-en-doe-boek, vol met voorbeelden uit de praktijk van sponsoring en fondsenwerving, als je voor de samenleving aan de slag bent of wilt gaan. Of je nu 500 euro wilt ophalen voor jouw buurtinitiatief of een ambitieus doel voor ogen hebt waar je tonnen voor nodig hebt! Voor al die mensen die zich inzetten voor de ontwikkeling en het welzijn van de samenleving. Dat kan gaan om sport, welzijn, kunst en cultuur, religie, natuur en milieu, onderwijs, jeugd en ouderenwerk, gezondheidszorg en ontwikkelingssamenwerking.

Terug naar boekwinkel overzicht

►Wilt u wekelijks op de hoogte blijven van het wel en wee in Het Land van Goed Doen, blijft u ons dan volgen via het kosteloze DDB Journaal of bezoek onze voortdurend geactualiseerde website www.dedikkeblauwe.nl. U vindt daar duizenden artikelen, columns en commentaren: een ware schatkamer. Aanmelden voor een gratis abonnement op DDB Journaal: klik hier.
 
►Wilt u helemaal up-to-date zijn: volg ons dan op twitter (@dedikkeblauwe) voor het laatste nieuws, op Face-book voor de laatste bloopers en roddels en op LinkedIn om mee te discussiëren met andere beslissers in de wereld van doneren en sociaal investeren.

Deze titel is momenteel uitverkocht

Vul onderstaand formulier in en klik op 'Aanvragen'. We informeren u dan wanneer deze titel weer verkrijgbaar is.
Voornaam
Achternaam
Organisatie
E-mail
gerelateerde items