The Fundraiser Zomerspecials komen naar u toe deze zomer

17 juli 2018, 06:00
The Fundraiser wenst u een zonnige zomer!
The Fundraiser wenst u een zonnige zomer!
Dit is de laatste reguliere Fundraiser Weekly voor het zomerreces. Onze redactie zit de komende tijd echter niet met het achterste op het strand en een cocktail in de hand, maar werkt hard aan de totstandkoming van nummer 3 van The Fundraiser Magazineen uiteraard ook aan het nieuws en de vacatures op de website.
 
De komende weken informeren we u in speciale Zomeredities van The Fundraiser Weekly over allerhande zaken. Ondertussen kunt u ons blijven volgen via The Fundraiser Daily, via TwitterFacebook of Linkedin
 
Civil Power in Amsterdam
Dan nog even dit: de uitgever van The Fundraiser, Stichting i.o. Lenthe, is momenteel bezig met het samenstellen van De Dikke Blauwe5. De nieuwe editie wordt gepresenteerd tijdens het Civil Power-evenement in Debatcentrum De Balie in Amsterdam, met prominente gasten. De Dikke Blauwe5 biedt wederom zeshonderd pagina’s informatie, opinie en achtergrond voor major donors en hun adviseurs, vermogensadviseurs bij de private banks, alle notariskantoren in Nederland en andere (financiële) intermediairs en alle bestuurders en toezichthouders van charitatieve fondsen en fondsenwervende non-profits. Kortom, jouw doelgroep. 
 
Jouw organisatie in De Dikke Blauwe5
Wist je al dat je je met je organisatie kunt profileren in de jaargids? Organisaties met een paspoort in De Dikke Blauwe krijgen bovendien een gratis newsroom op de site van De Dikke Blauwe, met daarin het laatste nieuws over je organisatie. Daarnaast wordt jouw organisatie opgenomen in de ‘Ontvangstruimte-editie’, een op private gevers afgestemde ‘lightversie’ voor de ontvangstruimtes van alle notariskantoren in Nederland en andere financiële intermediairs. En dit jaar is er ook extra exposure mogelijk in Elseviers Weekblad. Meer weten? Klik dan hier.
 
De redactie van The Fundraiser wenst je een zonnige zomer toe. Op 28 augustus kun je weer een reguliere Fundraiser Weekly in je mailbox verwachten.
 
gerelateerde items