Toon alles (1)

The Fundraiser gaat zich voorbereiden op 2019…

11 december 2018, 11:00
The Fundraiser gaat zich voorbereiden op 2019…
The Fundraiser gaat zich voorbereiden op 2019…
The Fundraiser sluit 2018 af. Ons eerste jaar, waarin we kunnen terugblikken op flink wat bijzondere momenten. De eerste editie van The Fundraiser lanceerden we bij Lenthe op 22 maart in 47 Knowledge Mile, ons inspirerende monument aan de Nieuwe Herengracht in Amsterdam. Mooi was ook de directe aanwas van nieuwsgierige abonnees (jullie dus!) en de partners en adverteerders die zich al snel aandienden. Driewerf dank voor zoveel spontane support. 
 
En dan de unieke vak-enquêtes die boven verwachting vaak en accuraat werden ingevuld. Die op hun beurt weer leidden tot extra initiatieven, zoals het middag-symposium Bitcoin & Blockchain op in De Schakel op de Veluwe met ruim 130 vakgenoten. Op de 1e editie van het nieuwe evenement Civil Power in De Balie konden velen van ons elkaar de hand schudden waaronder onze partners & endorsers’ van het eerste uur, zoals Nederland Filantropieland. 
 
Dat we zeer welkom zijn als nieuw en extra kennis- en informatie platform bleek niet alleen uit de groei van abonnees, maar ook uit onze Facebook Community. Nog maar net van start, hebben zich daar al ruim driehonderd fondsenwervers en marketeers verzameld. Dat geldt ook voor onze groep op LinkedIn, waar we dagelijks het laatste carrièrenieuws delen: de vacatures en de Movers. 
 
Over Movers gesproken: het blijkt nogal leuk te zijn om te lezen welke carrièrestappen collega’s in het vak maken. De artikelen in deze rubriek behoren tot de best gelezen berichten. Deze Movers geven organisaties een gezicht en dat is precies wat we met The Fundraiser willen bereiken: niet alleen nieuws en kennisartikelen voor fondsenwervers en marketeers, maar een persoonlijk platform waar kennis en inspiratie wordt gedeeld.  
 
Goed om te weten: The Fundraiser wordt ook gelezen door vrijwel alle relevante journalisten van mainstream media. Die invloedrijke groep vond meteen al in ons eerste jaar de weg naar ons als vakkennis nodig is voor publicaties. Zo stond hoofdredacteur Renée Steenbergen prominent geciteerd in onder meer Elsevier en Financieele Dagblad, twee lijfbladen van (de adviseurs) van abonnees die steeds meer ook filantroop - of mecenas zo je wilt - worden en waar dus concreet partners en major donors zijn te vinden.  
 
Je wilt zelf actief worden binnen onze community met je kennis, opinie of nieuws? Of je hebt suggesties en tips? Mail of bel ons dan: 06-33010178 of info@thefundraiser.nl.
 
The Fundraiser kijkt reikhalzend uit naar 2019. Er staat genoeg boeiends op de planning. Zoals De Dag van het Mecenaat op 21 maart in de Universiteit van Utrecht onder leiding van hoofdredacteur Renée Steenbergen, waarover we je binnenkort nader informeren.
 
De eerste Fundraiser Weekly van 2019 kun je eind januari in je mailbox verwachten.
gerelateerde items