Toon alles (1)

Terugkomdag voor fondsenwervingpioniers

21 maart 2014, 04:00
Terugkomdag voor fondsenwervingpioniers
Terugkomdag voor fondsenwervingpioniers
Oud-deelnemers van de opleiding 'Marketing, Sponsoring en Fondsenwerving voor non-profitorganisaties' worden uitgenodigd voor de terugkomdag op donderdag 3 april in Utrecht. De terugkomdag wordt georganiseerd ter ere van het 21-jarig bestaan van de opleiding en bestaat uit een inhoudelijk programma bij VSO en een reünie.

‘Ik heb tussen 1993 en 2000 meer dan 275 fondsenwervers opgeleid die nu interessante andere functies hebben’, meldt initiatiefnemer Petra Hoogerwerf (foto). ‘Deelnemers ontvangen na afloop van de terugkomdag een certificaat. In combinatie met het CBM-diploma geeft dat document recht op vermelding in het Register voor Erkende Fondsenwervers.’

Oud-deelnemers gezocht
Kosten voor deelname bedragen €295,-. Daarbij zijn lunch en een exemplaar van Petra’s boek 'Vonk, fondsen werven met hoofd en hart' inbegrepen. De reünieborrel is gratis. De organisatie is overigens nog op zoek naar oud-deelnemers. Heb je zelf nog namen en e-mailadressen van oud-deelnemers van de opleiding? Stuur ze dan door naar petra@veleda.nl.
gerelateerde items