Toon alles (2)

Supporter Development Manager bij IFAW

27 april 2018, 05:55
Supporter Development Manager bij IFAW
Supporter Development Manager bij IFAW
Functie: Supporter Development Manager  
Organisatie: Stichting IFAW
Aantal uren: 40 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 7 mei
 
Functie & taken:
Je bent als manager van de Supporter Development Department (donateursadministratie) van Stichting IFAW verantwoordelijk voor alle interacties met onze donateurs en het publiek. Je stuurt een ervaren team aan en helpt hen de klantcontacten te optimaliseren. Daarnaast werk je samen met je internationale collega’s om de fondsenwerving strategie lokaal te implementeren en verder uit te bouwen.
Wij bieden je een veelzijdige baan in een professionele internationale organisatie met een informele werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform tussen de € 3.800 en € 4.750 bruto op basis van 40 uur per week. Aanstelling geschiedt voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid van verlenging. IFAW heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling.

Profiel:
Wij zoeken een bevlogen en betrokken persoon met een flexibele instelling en aantoonbare relevante ervaring op het gebied van klantencontacten en fondsenwerving. Een hands-on manager die oog heeft voor detail maar ook in staat is strategische doelen te vertalen naar de werkvloer. Een sensitieve en empathische gesprekspartner zowel intern als extern. 
·      Je hebt affiniteit met onze missie en onze doelgroep.
·      Je bent proactief en resultaatgericht.
·      Je hebt goede contactuele vaardigheden, zowel in het Engels als Nederlands.
·      Je beschikt over uitstekende gesprekstechnieken.
·      Je hebt ervaring met donor of relatiemanagement software.
·      Je bent op de hoogte van actuele regelgeving omtrent Data Privacy.
·      Ervaring met Direct Marketing/Fondsenwerving is een pré.
·      Je hebt een HBO werk en denkniveau.
·      Je bent woonachtig in de Randstad.
 
Een uitgebreide functieomschrijving vind je hier.
 
Een Engelstalige sollicitatiebrief met motivatie en curriculum vitae kun je tot 7 mei mailen naar vacatures@ifaw.org ter attentie van Olga Bleijenberg. Nederlandstalige inzendingen worden niet in behandeling genomen. Wij nemen alleen contact op met kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek. Alle reacties zullen na afronding van de sollicitatieprocedure worden vernietigd.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.
 
gerelateerde items