Grote namen op Summer School in Dublin voor fondsenwervers

6 april 2016, 10:00
1 en 2 september in Dublin: Summer School voor fondsenwervers
1 en 2 september in Dublin: Summer School voor fondsenwervers
Onder de titel ‘Give Long and Prosper’ wordt er in Dublin een nieuw fondsenwerving event georganiseerd: Summer School. De vraag die tijdens de bijeenkomst centraal staat is hoe we fondsenwerving klaar kunnen stomen voor de toekomst. De line-up van sprekers bestaat uit grote namen uit de fondsenwervingswereld, zoals Ken Burnett, Tom Ahern, Alan Clayton, Mark Phillips en Simone Joyaux. Zelf ben ik ook aanwezig. Gaat u ook mee?
 
De Summer School is vooral interessant omdat fondsenwervers van over de hele wereld twee dagen lang in gesprek gaan met sprekers die hun stappen als fondsenwerver ruimschoots hebben verdiend. Dat doen ze in de prachtige omgeving van Trinity College in Dublin op 1 en 2 september. Het gaat er tijdens deze Summer School niet alleen om ideeën met elkaar te delen, volgens de organisatie gaat het event veel verder dan dat: a fundraising revolution is about to take place. Wat er in ieder geval op het programma staat: discussies, debatten en workshops.
 
Trek erop uit om te leren
In mijn vorige blog op De Dikke Blauwe had ik het er al over: fondsenwervers moeten erop uittrekken om te leren. Deze summer school is daarvoor een uitgelezen kans. Je ontmoet veel interessante sprekers en als je voor 15 april boekt kost het slechts 150 euro entree. Voor 80 euro heb je een vliegticket met RyanAir, twee nachtjes hotel erbij en je bent klaar. En dit is echt de moeite waard. Ik zal voor De Dikke Blauwe verslag uitbrengen, maar je kan beter gewoon komen…
 
Voor meer informatie of opgave: klik hier.
gerelateerde items