Toon alles (2)

Senior Fondsenwerver Particuliere Donateurs bij de Hersenstichting

29 augustus 2018, 06:00
Senior Fondsenwerver Particuliere Donateurs bij de Hersenstichting
Senior Fondsenwerver Particuliere Donateurs bij de Hersenstichting
Functie: Senior Fondsenwerver Particuliere Donateurs
Organisatie: Hersenstichting
Aantal uren: 32 uur
Locatie: Den Haag
Vervaldatum: 23 september
 
Een hersenaandoening zet je leven op z’n kop! 
‘Janet (50) heeft de ziekte van Parkinson. Ze is bang dat ze straks niet meer voor haar dochter kan zorgen’. 
 
Dit is één van de vele verhalen die we vertellen om mensen bewust te maken van de enorme impact die een hersenaandoening heeft. Eén op de vier Nederlanders heeft een hersenaandoening. Dat moet stoppen! De Hersenstichting laat daarom onderzoek doen, geeft voorlichting en voert vernieuwende projecten uit. 
 
Voor onze afdeling Fondsenwerving & Communicatie zijn wij per direct op zoek naar een 
 

Senior Fondsenwerver Particuliere Donateurs (32 uur) 

 
Het team Fondsenwerving werft betrokkenheid en financiële steun onder het Nederlands publiek. Dankzij onze trouwe achterban van ruim 113.000 donateurs en 20.000 vrijwilligers kunnen wij het verschil maken voor mensen met een hersenaandoening. De Hersenstichting groeit snel en we werken hard aan het verder uitbouwen van onze achterban en de inkomstengroei door diverse (vernieuwende) fondsenwervende activiteiten. 
 
Onze nieuwe collega werft particuliere donateurs door middel van kanalen als deur-aan-deur- en online werving, DRTV, telemarketing en door het ontwikkelen van projecten als een fondsenwervend event en sponsoracties. Je werkt binnen een team van professionele fondsenwervers dat intensief samenwerkt met interne inhoudelijk deskundigen. 
 
Kraak jij graag je hersenen over: 
 
 • ontwikkelen en uitzetten van beleid en strategische plannen t.a.v. werving, behoud en upgrading van met name particuliere donateurs, onder meer d.m.v. deur-aan-deur- en online werving, DRTV en telemarketing
 • initiëren en ontwikkelen van verschillende (vernieuwende) fondsenwervingsactiviteiten en events
 • vertalen van relevante maatschappelijke en politieke trends en ontwikkelingen naar kansen en bedreigingen voor de organisatie
 • vertalen van meerjarenbeleid naar concrete (jaar)plannen en begroting
 
En ben jij dit?
 • je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau 
 • je hebt kennis van en minimaal 5 jaar brede ervaring met fondsenwerving en/of marketing 
 • je hebt bij voorkeur ervaring met deur-aan-deur en online werving, DRTV, telemarketing en het ontwikkelen van succesvolle fondsenwervende events
 • je krijgt energie van pionieren 
·      je voelt je prettig in een klein team, bent flexibel en een echte teamspeler
 • je bent op je plek in een professionele organisatie in ontwikkeling
 • je bent creatief in het aandragen van originele oplossingen en ideeën 
 • je hebt cijfermatig inzicht 
 
Wij bieden jou:
Een afwisselende, uitdagende en zelfstandige functie binnen een groeiende organisatie met enthousiaste collega’s! Het salaris is afhankelijk van relevante werkervaring en ligt tussen € 3.769 en € 4.190 bruto per maandexclusief 8,5% vakantietoeslag. De Hersenstichting heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling. 
 
Interesse? 
Kun je niet wachten om je motivatie te schrijven, maar wil je nog wat meer weten over de functie? Neem dan op vrijdagen tussen 9 en 10 uurcontact op met Christel Sohier, Hoofd Fondsenwerving & Communicatie 06 – 30 99 53 54. Je motivatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 23 september as. sturen aan Mariska van den Berg, HR medewerker via vacature@hersenstichting.nl. o.v.v. ‘vacature Senior Fondsenwerver’. De selectiegesprekken vinden plaats in week 42/43. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
►Vacature ingevuld? Laat het ons weten via info@thefundraiser.nl, dan nemen we je nieuwe collega op in onze rubriek Movers.

 
gerelateerde items