Programma IFC 2015 bomvol

8 juni 2015, 04:00
Programma IFC 2015 bomvol
Programma IFC 2015 bomvol
Van 20 tot 23 oktober vindt weer het International Fundraising Congress (IFC) plaats in het NH Leeuwenhorst Hotel te Amsterdam. Ook dit jaar brengt het congres weer duizend mensen bij elkaar uit zestig landen, die samen vijfhonderd organisaties vertegenwoordigen.

Deelnemers kunnen weer kiezen uit tientallen masterclasses en bijeenkomsten. Het programma staat dit jaar in het teken van de uitdagingen waar hedendaagse organisaties in de non-profitsector voor staan: nieuwe, snellere en minder complexe manieren om fondsen te werven. Het congres biedt interactieve bijeenkomsten met enkele groter denkers en fondsenwervers van over de hele wereld over dit onderwerp. Deelnemers leren zo van elkaars ervaringen.

Daarnaast zijn er diverse workshops en masterclasses. Er zijn zes workshops die elk anderhalf uur in beslag nemen. Ze worden tot drie keer toe gegeven, zodat deelnemers alle workshops kunnen bijwonen.
In een theaterachtige setting vinden de Big Room Sessions plaats en tot slot zijn er zestig minuten sessies met sprekers die de boel flink gaan opschudden.

Klik hier voor het volledige programma en opgave.
gerelateerde items