Neem nu een kosteloos proefabonnement

1 januari 2018, 05:00
Neem nu een gratis proefabonnement op The Fundraiser.
Neem nu een gratis proefabonnement op The Fundraiser.
Wilt u een gratis proefabonnement op The Fundraiser? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt dan kosteloos één editie van het gedrukte The Fundraiser Magazine. Tevens ontvangt u in de proefperiode ook het wekelijkse, digitale magazine The Fundraiser Weekly. Uw aanmelding verplicht u tot niets. Aan het einde van uw proefperiode doen wij u een aanbieding voor een betaald abonnement. 
 
Bent u overtuigd van de kwaliteit van ons magazine en de Weekly's en besluit u een betaald abonnement te nemen? Dan is uw bijdrage in de kosten €84 per jaar (excl. btw). Leden van Nederland Filantropieland betalen €60 per jaar (excl. btw).
Uw abonnement houdt in:
⇒  The Fundraiser Magazine, elk kwartaal een gedrukt full colour-magazine met interviews, how to-informatie en vakkennis, opinie en verdieping; en
⇒  The Fundraiser Weekly, elke week op dinsdag een compleet digitaal magazine, boordevol nieuws en opinie. 
⇒   Ja, ik wil direct een betaald abonnement afsluitend: klik hier.

Ik wil een kosteloos proefabonnement op The Fundraiser

Word proefabonnee van The Fundraiser en ontvang een editie van het gedrukte magazine gratis. Tevens ontvangt u in de proefperiode de digitale nieuwsbrief The Fundraiser Weekly in uw mailbox. Dit proefabonnement verplicht u tot niets. Vul hieronder uw gegevens in en uw aanvraag wordt z.s.m. verwerkt.
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
Organisatie
Adres
Postcode
Plaats
Land
Functie
Lid van Nederland Filantropieland


Ik wil een proefabonnement


 
gerelateerde items