Toon alles (1)

Slecht nieuws, toch goede relatie met je major donor

21 februari 2016, 00:00
Tony Martignette van The Chronicle praat met Jonah Halper en Yocheved Sidof over wat te doen als er een major donor wegloopt.
Tony Martignette van The Chronicle praat met Jonah Halper en Yocheved Sidof over wat te doen als er een major donor wegloopt.
The Chronicle of Philanthropy publiceerde eerder deze maand weer haar jaarlijkse lijst van de vijftig grootste gevers in de Verenigde Staten. Maar wat te doen als de relatie met een major donor dreigt te verslechteren? Tony Martignette van The Chronicle leidt een discussie over dit onderwerp in een podcast van Fundraising Fundamentals.
 
Martignette praat met Jonah Halper, oprichter van Altruicity Fundraising and Marketing, en Yocheved Sidof, oprichter van de Lamplighters Yeshiva school in New York. Ze bespreken de stappen die je kunt nemen als je van mening verschilt of slecht nieuws moet delen met een major donor die heel belangrijk is voor de organisatie. Sidof vertelt onder meer over een major donor die een grote gift wilde intrekken en hoe dat is opgelost. ‘The beauty of relationships is that if there is open communication and if you’re willing to see something through, it can be fixed’, aldus Halper.

►Klik op de afbeelding en beluister de podcast (Engelstalig)
 
 
gerelateerde items