Fondsenwerving Webinar: Jamy Goewie over innovaties en nieuwe verdienmodellen

27 juni 2016, 11:00
Jamy Goewie
Jamy Goewie
In de serie gratis Fondsenwerving Webinars vindt op 30 juni aanstaande een webinar plaats over innovaties en nieuwe verdienmodellen. Het webinar wordt gegeven door Jamy Goewie, oprichter en directeur van Ashoka Nederland.
 
Hoe maakt u uw fondsenwervende organisatie toekomstbestendig? Jamy Goewie wijst erop dat organisaties dan moeten denken aan het vernieuwen van de fondsenwervende middelen. Of goed om zich heen moeten kijken of er nieuwe doelgroepen ontstaan. Goewie laat zien dat organisaties met telkens kleine aanpassingen al een heel eind komen. Toch verandert de omgeving soms zo snel, dat een radicale verandering noodzakelijk is. Dat betekent niet dat er ook meteen meer geld nodig is, maar de organisatie moet wel antwoorden vinden op allerlei nieuwe uitdagingen. En inspelen op de kansen die voordoen.
 
Samenwerken met changemakers
Jamy Goewie laat zien hoe u schaalbare innovaties ontwikkelt, samenwerkt met changemakers die oplossingen hebben, maar niet over de middelen en netwerken beschikken. Mensen als Jos de Blok, die jarenlang gesprekken voerde met de grote zorgverzekeraars en door hen werd tegengewerkt maar nu met buurtzorg internationaal een revolutie heeft ontketend in zorgverbetering. Of Mel Young, oprichter van de Homeless World Cup, die als enige ter wereld daklozenproblematiek op een mondiaal niveau aanpakt.
 
Het webinar is te volgen van 10.00 tot 10.50 uur. Aanmelden kan via deze link.
 
Lees ook: Ashoka Nederland: everyone a changemaker.
 
gerelateerde items