Toon alles (2)

Bijeenkomst nieuwe betaalmethoden voor non-profits

6 juni 2017, 12:00
De acceptgiro blijft nog even, maar wat gebeurt er na 2019?
De acceptgiro blijft nog even, maar wat gebeurt er na 2019?
Afgelopen april werd duidelijk dat de acceptgiro voorlopig nog niet verdwenen is. De oorspronkelijke einddatum van 1 januari 2019 is voor onbepaalde tijd opgeschoven. Positief nieuws voor de sector, maar het betekent wel dat er nagedacht moet worden over de toekomst. Welke alternatieve betaalmethoden zijn er? Nederland Filantropieland houdt hier op dinsdag 27 juni aanstaande een interactieve bijeenkomst over in samenwerking met ING Nederland.
 
Tijdens de bijeenkomst komen alle veranderingen en innovaties in het betalingsverkeer aan bod. Ook is aandacht voor hoe de sector deze zo effectief mogelijk kan inzetten. Er wordt afgetrapt met een analyse van de ‘oude’ betaalmethodes om vervolgens de spot op de drie belangrijkste ‘gamechangers’ (iDeal QR /Betaalverzoek zakelijk /PSD2) in het betalingsverkeer te zetten en stil te staan bij de vraag hoe deze eenvoudig te integreren zijn in de huidige systemen. Daarna spreekt de praktijk: welke rol speelt innovatie (b.v. contactloos doneren) in het huidige betalingsverkeer van goede doelen? In de afsluitende paneldiscussie staat de vraag naar het ultieme betaalmiddel centraal. Aansluitend is er een borrel.
 
Programma
15.30 – 16.00 uur Ontvangst
16.00 – 18.30 uur Programma
18.30 – 19.00 uur Afsluitende borrel
 
Leden van Nederland Filantropieland hebben gratis toegang tot de bijeenkomst. Niet-leden kunnen voorafgaand aan de borrel in de webshop een ticket kopen voor 10 euro (ex. btw). Lid worden van Nederland Filantropieland kost 175 euro per jaar. Vervolgens zijn alle diensten gratis toegankelijk (MeetUp’s, Kijkjes in de keuken van, webinars, een abonnement op De Dikke Blauwe en nog veel meer).
 
Klik hier voor aanmelden en meer informatie.
 
gerelateerde items