Nieuw Kennisplein op Nationale Vakdag Fondsenwerving

8 november 2012, 04:00
Nieuw Kennisplein op Nationale Vakdag Fondsenwerving
Nieuw Kennisplein op Nationale Vakdag Fondsenwerving
Op donderdag 29 november vindt opnieuw de Nationale Vakdag Fondsenwerving plaats. In het Maasgebouw van De Kuip in Rotterdam komen meer dan 1.500 mensen uit de fondsenwervingsector bijeen op hun jaarlijkse ontmoetingsmoment. Nieuw dit jaar is het Kennisplein, waar de belangrijkste aanbieders van informatie - of het nu via trainingen, workshops, opleidingen of boeken is - met elkaar zorgen dat fondsenwervers de snelle ontwikkelingen die het vak doormaakt kunnen bijhouden.

De Vakdag is in de afgelopen uitgegroeid tot een gewaardeerd evenement voor fondsenwervers uit allerlei sectoren van de samenleving. De Vakdag wordt intussen niet alleen bezocht door de mensen van de bekende goede doelen, maar in toenemende mate ook door vertegenwoordigers van allerlei non-profitinstellingen, voor wie het werven van extra middelen steeds belangrijker wordt.

Beursvloer
Het congresprogramma telt dit jaar behalve Nederlandse collega’s opnieuw enkele buitenlandse topsprekers. Op de beursvloer vinden de bezoekers bedrijven die zich hebben ontwikkeld tot specialisten op velerlei fondsenwervingsgebied: van telemarketing tot straatwerving en van multichannel-marketing tot werven met direct mail, en van friendraising tot donateursbehoud. Daarnaast zijn er ook meer generieke dienstverleners voor de non-profitsector, zoals de postbezorgers en de accountants. Ook brancheorganiaties als VFI, IF en keurmerkinstelling CBF geven acte de présence.

Kennisplein
Voor steeds meer standhouders is de Vakdag het moment in het jaar geworden om nieuwe diensten en producten te lanceren. Nieuw dit jaar is het Kennisplein, waar de belangrijkste aanbieders van en informatie, of het nu via trainingen, workshops, opleidingen of boeken is, met elkaar zorgen dat fondsenwervers bij blijven met de snelle ontwikkelingen die het vak doormaakt. Op het Kennisplein zijn ook de auteurs van drie recent verschenen Nederlandse boeken over fondsenwerving, om er hun boeken te signeren en met hun lezers te praten.

Aanmelding
De Nationale Vakdag Fondsenwerving is er voor medewerkers, directie- en bestuursleden van elke instelling die op zoek is naar extra financiële middelen, zoals musea, schouwburgen, theaters, (hoger) onderwijs, universiteiten, ziekenhuizen, (thuis)zorginstellingen, sportorganisaties, levensbeschouwelijke organisaties, politieke partijen, omroepen, vakbonden, goede doelen en andere landelijke en lokale stichtingen en verenigingen van (sport)clubs tot  buurthuizen. De toegang is gratis voor de doelgroep, uitsluitend bij voorinschrijving: klik hier. 
gerelateerde items