NABC en PIF World brengen Afrikaanse ondernemers online

11 november 2014, 12:26
NABC en PIF World brengen Afrikaanse ondernemers online
NABC en PIF World brengen Afrikaanse ondernemers online
Maatschappelijk ondernemers NABC en PIF World zijn deze week een samenwerking aangegaan om de handel en investeringen tussen Afrika en Nederland te bevorderen. Het nieuwe platform biedt Afrikaanse ondernemers de mogelijkheid om op een nieuwe manier klanten, partners en investeerders uit Nederland aan zich te verbinden.

Met haar Nederlandse en Afrikaanse bedrijven netwerk werkt het Netherlands Afrika Business Council (NABC) aan een aanzienlijke toename van de handel en investeringen tussen Afrika en Nederland. Teneinde Afrikaanse ondernemers ook een online platform te bieden om zichtbaar te zijn en zichzelf op de kaart te zetten, is NABC de samenwerking aangegaan met crowdfunding platform PIFWorld.com.

Company rated engine
‘PIFWorld.com biedt alle mogelijke doelgroepen de middelen om mee te doen: burgers, non-profits, bedrijven en vermogensfondsen. 'En nu ook voor Afrikaanse ondernemers' zegt PIF World oprichter Harmen van Doorn. Bob van der Bijl (foto) van NABC: ‘Opvolgend komen we met een company rating engine. Dit biedt voor ondernemers en investeerders in Nederland de juiste mogelijkheid om Afrikaanse ondernemers te selecteren op kwaliteit, sector of bijvoorbeeld de grootte van de onderneming.’
gerelateerde items