Toon alles (1)

6 april: lente-editie Fondsenwerving Café

3 april 2017, 12:00
De lente-editie van het Fondsenwerving Café vindt plaats op 6 april in Utrecht.
De lente-editie van het Fondsenwerving Café vindt plaats op 6 april in Utrecht.
Donderdag 6 april vindt weer een lente-editie plaats van het Fondsenwerving Café in Utrecht plaats. De netwerkborrel van Nederland Filantropieland is bedoeld voor alle typen fondsenwervers en marketeers en is gratis toegankelijk voor iedereen die in een ontspannen setting wil netwerken, bijpraten en borrelen.
 
Het Fondsenwerving Café is een bijzondere gelegenheid voor iedereen in de fondsenwervingsbranche om te netwerken. Inmiddels is de groep bijna 600 leden groot en wordt elke editie door minimaal 100-150 fondsenwervers bezocht. Vanaf vandaag kunnen geinteresseerden zich weer inschrijven voor de zevende editie van het Fondsenwerving Café Utrecht.
 
Aanmelden
Het Fondsenwerving Café vindt plaats van 16.00 tot 18.30 uur in Café Orloff aan de Kade,
Oosterkade in Utrecht. Voor leden van Nederland Filantropieland is de toegang gratis. Niet-leden kunnen voorafgaand aan de borrel een ticket kopen voor 10 euro excl. btw. Na aanmelding wordt een bevestiging met routebeschrijving toegezonden.
 

►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier
 
gerelateerde items