Instituut Fondsenwerving alleen verder met FondsenwervingVacatures.nl

21 september 2015, 12:51
IF gaat door met geesteskindje van Reinier Spruit
IF gaat door met geesteskindje van Reinier Spruit
Het gratis platform FondsenwervingVacatures.nl is vanaf heden volledig in beheer van Instituut Fondsenwerving (IF). Initiatiefnemer Reinier Spruit (foto) doneert twee jaar na de oprichting het domein vol vertrouwen aan de brancheorganisatie.

In november 2013 startte Reinier Spruit met de publicatie van de eerste vacatures. Zijn doel was fondsenwerving (en non-profit marketing gerelateerde) vacatures zo breed mogelijk en gratis te verspreiden onder het Nederlandse publiek en in het bijzonder onder fondsenwervende doelgroepen die zich via social media kenbaar maken. Nu, bijna twee jaar later, heeft FondsenwervingVacatures.nl ruim vijfhonderd vacatures gepubliceerd en is deze maand de honderdduizendste pageview in de statistieken bijgeschreven.

Het IF is niet nieuw voor Spruit. Eind 2014 tekenden ze al een samenwerkingsovereenkomst die tot doel had deze gratis dienst verder te ontwikkelen en aan de sector aan te bieden. Vanaf 2016 krijgen de vacatures een binnen het nieuwe digitale platform van het IF. Het vertrouwde domein FondsenwervingVacatures.nl blijft uiteraard bestaan.
gerelateerde items