Inschrijving Fundraising Talent Award 2015 van start

2 juli 2015, 04:00
Inschrijving Fundraising Talent Award 2015 van start
Inschrijving Fundraising Talent Award 2015 van start
De inschrijving voor de Fundraising Talent Award, een aanmoedigingsprijs voor talenten met een eigen kijk op fondsenwerving in de non-profit sector, is gestart. Meedingen naar de Fundraising Talent Award kent geen beperkingen voor deelname: het is voor jong en oud, ervaren en onervaren, werkzaam bij een non-profit of juist bij een commerciële organisatie. De Fundraising Talent Award is een initiatief van IF, branchevereniging voor fondsenwervende instellingen in samenwerking met Nassau Fundraising, twee organisaties die bijdragen aan de ontwikkeling en professionalisering van fondsenwerving in Nederland.

Het thema van de award is dit jaar ‘hoe ziet het goede doel eruit in 2035?’. IF en Nassau Fundraising dagen deelnemers uit hun licht op dit thema te laten schijnen en het te beschrijven in een prikkelend visiedocument van maximaal 1.500 woorden. Het visiedocument moet voor 1 september aanstaande worden opgestuurd naar info@instituutfondsenwerving.nl.

Vakjury
Alle inzendingen worden beoordeeld door een vakjury o.l.v. Joyce Sylvester (foto) en zes stevige professionals (w.o. Michael Rutgers, Jamy Goewie, Ruud Kraan en Natascha Kooiman) uit de non-profitsector. De 5 beste inzendingen worden genomineerd door de vakjury, maar het publiek bepaalt uiteindelijk wie wint. Tijdens de slot bijeenkomst op 5 november 2015 ontvangt de winnaar een geheel verzorgde reis naar het inspirerende congres the National Fundraising Convention 2016 in Londen. De overige genomineerden ontvangen een training naar keuze uit het Talent Development programma van Nassau Fundraising.

Voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure, voorwaarden en beoordelingscriteria bezoek de website van de Fundraising Talent Award 2015 via fundraisingtalentaward.nl.
gerelateerde items