Fondsenwerving Webinars in levende lijve

11 juli 2016, 12:00
De beste webinars live on stage
De beste webinars live on stage
Op 15 september aanstaande houdt Fondsenwerving Webinars in samenwerking met het Instituut Fondsenwerving een skill share in het Huis van de Gezondheid in Amersfoort. De inleiders van alle webinars tot dan toe verzorgen ieder in een aantal parallelsessies nogmaals de behandelde stof, maar dan in interactie met de deelnemers.
 
In Fondsenwerving Webinars behandelen wisselende sprekers in een uur actuele thema’s uit de filantropische sector. DDB Expert Fondsenwerving Reinier Spruit, Baukje Stam en Ifunds zijn de initiatiefnemers. Dat er voor elk webinar 250 tot 300 aanmeldingen zijn, heeft Spruit blij verrast. ‘Uit de reacties en de hoge waardering blijkt dat deze nieuwe en compacte vorm van kennisdeling heel goed aansluit op hoe mensen tegenwoordig kennis tot zich willen nemen. Er is een groeiend aantal organisaties dat met de hele marketingafdeling kijkt en daarna op eigen wijze met de behandelde stof aan de slag gaat binnen de eigen organisatie’, aldus Spruit.
 
Programma 2017 in de maak
De gratis webinars gaan nog het hele jaar door en ook voor 2017 wordt een programma samengesteld. Spruit: ‘We krijgen ook verrassend veel spontane aanmeldingen van zeer gekwalificeerde mensen die een webinar willen geven. Dat zorgt ervoor dat we nu al met het programma bezig zijn voor 2017. Er komt een uitbreiding van het aantal webinars, inclusief een aantal thema’s die we uitwerken in speciale leerlijnen. Dan moet je denken aan een zestal opeenvolgende verdiepingswebinars rond specifieke thema’s met duidelijke leerdoelen.’
 
Live-event
Het live-event op 15 september behandelt de volgende onderwerpen:
  • Werving van Nalatenschappen: wel of niet aan beginnen?
  • Ontdek ze: de belangrijkste geefmotieven en klantgroepen
  • Nu online veel meer leads en donateurs werven
  • Fit for future: marketingtrends die niet mogen ontbreken in je jaarplan
  • Weg met de campagne kalender, welkom donor journey’s
  • Innovaties en nieuwe verdienmodellen, wat kan ik ermee?
  • Special: Hoe ga ik om met mijn stress en bevlogenheid?
  • Voorproefje uit het programma van dit najaar
 
Programma en aanmelden
Elke sessie duurt drie kwartier. Deelnemers kunnen drie sessies inschrijven. Klik hier voor het programma. Na afloop van alle sessies is er gelegenheid tot napraten en netwerken op de afsluitende borrel. Dit event is gratis voor leden van het Instituut Fondsenwerving (IF) en medewerkers in het Huis van de Gezondheid. Andere geïnteresseerden betalen € 22,50, exclusief € 2,50 registratie fee. Daarmee heb je toegang tot het event, krijg je een maaltijd en kun je naar de afsluitende netwerkborrel. Klik hier voor aanmelding.
 
gerelateerde items