IF en Delphi dagen Young Fundraising Talent uit

5 december 2012, 05:00
IF en Delphi dagen Young Fundraising Talent uit
IF en Delphi dagen Young Fundraising Talent uit
Jonge fondsenwervers worden door het Instituut Fondsenwerving (IF) en Delphi Fondsenwerving uitgedaagd na te denken over de stelling ‘Donateurs laten zich niet binden’. Door het schrijven van een essay over dit onderwerp maken ze kans op een reis naar het AFP Congres in San Diego van 7 tot en met 9 april.

De opdracht: schrijf met lef een opiniërend en vooral prikkelende essay over de stelling ‘Donateurs laten zich niet binden’. Alle ingestuurde essays worden beoordeeld door een vakjury onder voorzitterschap van schrijfster Daniëlle Hermans. De jury kijkt naar de inhoud en argumentatie van de stelling en beoordeelt de opbouw, leesbaarheid en stijl. Het meest boeiende essay wordt beloond met een geheel verzorgde reis naar het AFP congres in San Diego en de eervolle titel Young Fundraising Talent 2013. Alle deelnemers ontvangen hun bijdrage gebundeld in een speciale Young Fundraising Talent uitgave, die onder goede doelen wordt verspreid.

Spelregels
Er is een aantal spelregels. Deelnemers mogen niet ouder zijn dan 35 jaar, het essay mag niet meer dan tweeduizend woorden bevatten en moet in het Nederlands of Engels geschreven zijn. Er kan ingezonden worden tot 1 februari 2013 naar info@instituutfondsenwerving.nl. De uitslag wordt bekendgemaakt tijdens de IF netwerk bijeenkomst van 28 februari 2013.
gerelateerde items