Toon alles (1)
Redactie The Fundraiser

Het Goede Doel. Over goedbedoeld idealisme en doelgericht eigenbelang.

20 november 2017, 09:00
Deze kantoorroman geeft de lezer een kijkje achter de schermen van goede doelen. 
Deze kantoorroman geeft de lezer een kijkje achter de schermen van goede doelen. 
Anna Faber en Sipko Prins bouwen samen aan een goed doel dat zich inzet voor mensen met depressie, angst en stress. Jarenlang trekken ze op als team, maar ook in een wankel evenwicht als het gaat om ideaal en eigenbelang. Zij wil het verschil maken in de samenleving, hij werkt aan het in stand houden van de organisatie. Voor beide is geld nodig. Hoe komt dat geld binnen, wat is verantwoorde fondsenwerving? Hoe geef je het geld uit? Deze kantoorroman geeft de lezer een kijkje achter de schermen van goede doelen. 
 
Auteur Adrianne Dercksen: 'Ik heb twintig jaar gewerkt bij goede doelen en ik heb daar veel meegemaakt. Mijn ervaringen en herinneringen heb ik te boek gesteld in de vorm van een kantoorroman. Mijn opleiding tot historicus en mijn belangstelling voor journalistiek kwamen mij hierbij van pas. Schrijven is zaken en gedachten ordenen. Ik hoop dat dit boek herkenbaar is voor mensen die werken bij goede doelen en een eyeopener voor mensen die geven aan goede doelen.'
 
Klik hier voor het interview dat de collega’s van De Dikke Blauwe hadden met Adrianne Dercksen.

Bestel nu 'Het Goede Doel'

Dit boek kost €19,95
Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen € 2,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Actiecode
gerelateerde items