Fondsenwerving Café voldoet in behoefte

29 januari 2016, 00:00
Fondsenwerving (winter)Cafe: Reinier Spruit stralend middelpunt van 180 fondsenwervers in het Amsterdamse Café de Paris.
Fondsenwerving (winter)Cafe: Reinier Spruit stralend middelpunt van 180 fondsenwervers in het Amsterdamse Café de Paris.
Het idee is even simpel als doeltreffend: laat professionele fondsenwervers drie uur lang met elkaar netwerken in een café. Geen presentaties. Geen inleidingen. Geen pitches. Gewoon ervaringen uitwisselen. Uit de opkomst voor de winter-editie (28 januari) van Fondsenwerving Café blijkt hoezeer dit initiatief van Reinier Spruit in een behoefte voorziet.

Spruit: 'Deze meetup is bedoeld als netwerkborrel voor mensen die al in de fondsenwerving zitten. Het succes van het Fondsenwerving Café wordt bepaald door de relevante fondsenwervende ervaring van de leden van de groep. Netwerken gaat om het opdoen van nieuwe relaties. Deze netwerkborrel is dus geen marktplaats voor het continue aanbieden van elkaars diensten. We krijgen steeds meer aanmeldingen van mensen die momenteel werkzaam zijn in een andere sector, en op zoek zijn naar een baan in de fondsenwerving. Ook kloppen steeds meer mensen aan die op zoek zijn naar fondsen. Voor die mensen is dit initiatief dus duidelijk niet bedoeld.'Ook deelnemen aan het Fondsenwerving Café? Klik hier voor meer informatie.

 
gerelateerde items