Fondsenwerving Café Amsterdam naar IF

3 oktober 2016, 11:00
Reinier Spruit
Reinier Spruit
Initiatiefnemer Reinier Spruit geeft na een aantal jaren organisatie van het Fondsenwerving Café in Amsterdam het stokje over aan Instituut Fondsenwerving (IF). Het IF organiseerde in navolging van het Amsterdamse concept inmiddels al edities in Den Haag, Utrecht en Zwolle. Donderdag 27 oktober organiseert Spruit de laatste editie.
 
‘Het Fondsenwerving Café is een unieke gelegenheid voor iedereen in de fondsenwervingbranche om te netwerken. Inmiddels is de groep bijna 600 leden groot en wordt elke editie door minimaal 100-150 fondsenwervers bezocht. Ik ben dan ook trots dat het concept zo goed is aangeslagen. Inmiddels organiseert iemand zelfs een editie in Londen!’, aldus Spruit.
 
‘Bewezen concept’
Over zijn motivatie het evenement over te dragen aan IF zegt hij: ‘Het leek mij logisch om het Fondsenwerving Café in Amsterdam aan het IF te geven, zodat alle edities onder één vlag verder kunnen.’ Directeur Hanneke Lenkens is blij met de aanvulling van de Cafés op de diensten van IF.  ‘Het is inmiddels een bewezen concept: zonder agenda, met een borrel in de hand, even de tijd nemen voor een goed gesprek met vakgenoten. Wij zien in elke stad waar we nu een café organiseren dat mensen elkaar echt beter weten te vinden en ook kennis met elkaar delen. Plezier met een gouden en nuttig randje’, aldus Lenkens.
 
Donderdag 27 oktober is de laatste editie zijn die Spruit organiseert. Hij draagt dan de organisatie met een biertje symbolisch over aan Fons van Rooij, voorzitter van het IF.
gerelateerde items