Redactie The Fundraiser

Fondsenboek 2018

20 maart 2018, 05:59
Fondsenboek 2018
Fondsenboek 2018
De nieuwe edities van FondsenBoek 2018 en FondsenDisk 2018 zijn grondig herzien en bevatten aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van meer dan 1.000 fondsen.

De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken. De nieuwe edities van FondsenBoek en FondsenDisk spelen in op deze ontwikkeling. Gegevens die voor u het verschil kunnen maken om uw fondsenwerving tot een succes te maken.

Voor wie liever over de digitale editie beschikt is er de FondsenDisk. Net als het FondsenBoek bevat deze een geheel geactualiseerd overzicht van meer dan 1.000 vermogensfondsen. Zoeken is eenvoudig met de verschillende zoeksleutels: op trefwoord, plaats of rubriek. Trefwoordenlijsten met suggesties voor enkel- of meervoudige zoekopdrachten helpen u op weg. Door de nieuwe snelle zoekmachine vindt u snel de informatie die u zoekt. Per fonds zijn alle relevante gegevens overzichtelijk gerangschikt: adres, contactpersoon, doelstelling, budget, beperkingen, procedures etc. U kunt de gegevens per fonds bekijken, printen en mailen.

De FondsenDisk 2018 heeft een handige schermindeling en u kunt het programma op uw computer installeren. Zowel voor Mac- als voor Windows-gebruikers.

FondsenBoek 2018. Hét meest complete overzicht van Nederlandse vermogensfondsen
432 pagina’s
ISBN 9789462492578
€ 49,50

Aanbieding: je krijgt het Fondsenboek tijdelijk gratis als je een abonnement neemt op The Fundraiser. Klik hier.


Bestel nu het FondsenBoek 2018

Dit boek kost €49,50 Vul onderstaand formulier in en click op 'Nu bestellen'. Velden gemarkeerd met een rood streepje zijn verplicht. Verzendkosten binnen Nederland en België bedragen €2,50.
Aantal
Voornaam
Achternaam
Organisatie
BTW-nummer
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Actiecode
gerelateerde items