Toon alles (2)

Dag van het Mecenaat: de eerste spreker is bekend!

22 januari 2019, 06:00
Jongerenvereniging Entrée vertelt hoe zij onge muziekliefhebbers benaderen en (ver)binden.
Jongerenvereniging Entrée vertelt hoe zij onge muziekliefhebbers benaderen en (ver)binden.
Vanaf deze week licht ik wekelijks een presentatie toe die je kunt verwachten op de tweede Dag van het Mecenaat, die ik samen met Stichting Lenthe, de uitgever van The Fundraiser, organiseer. De eerste spreker die ons op 21 maart gaat inspireren is bekend!
 
Het thema van de Dag van het Mecenaat is dit jaar Jonge donateurs. Fondsenwervers en marketeers opgelet: de eerste organisatie die wij bekendmaken, is jongerenvereniging Entrée. Van deze vereniging zijn vooral jongeren lid van circa 28-29 jaar. Zij kunnen Het Concertgebouw in Amsterdam met flinke korting bezoeken. De vereniging werft actief in de doelgroep 18-25 jaar.

Charlotte Wichers Hoeth, de marketeer van Entrée, vertelt tijdens de Dag van het Mecenaat hoe zij jonge muziekliefhebbers benadert en (ver)bindt.
Micha Windgassen en Felix Welsink van de Jongerenraad van Entrée vertellen waarom zij zich inzetten voor deze kring van muziekliefhebbers.
De drie sprekers gaan in gesprek met andere non-profitorganisaties die jongerenprogramma’s ontwikkelden en delen hun ervaringen graag met jou en je collega’s. Kom dus ook naar de Dag van het Mecenaat en neem een collega mee!

Aanmeldformulier Dag van het Mecenaat 2019

De bijdrage in de kosten bedraagt €95,- excl. btw. U kunt uw aanmelding annuleren tot 1 maart aanstaande. Daarna worden kosten in rekening gebracht.
Aanhef


Voornaam
Achternaam
Organisatie
Functie/rol
Adres
Postcode
Woonplaats
E-mailadres
Telefoon
Referentie voor op uw factuur
Betalingsverplichting

Annuleringstermijn


 
gerelateerde items