Toon alles (1)

Delphi stopt; alle personeel op straat

17 juni 2014, 08:10
Delphi stopt; alle personeel op straat
Delphi stopt; alle personeel op straat
Delphi Fondsenwerving stopt per eind juni 2014. Vakblad Fondsenwerving kwam als eerste met dit nieuws, dat door Delphi-directeur Peter Goudkamp desgevraagd bevestigd wordt. Het betekent dat alle acht medewerkers van Delphi, sinds 1995 actief in fondsenwerving, op straat komen te staan.

Goudkamp, die sinds maart 2013 algemeen directeur van Delphi is, wilde nog niet te veel kwijt over het besluit van de aandeelhouders om de stekker uit het fondsenwervingsbureau te trekken. Goudkamp: “Als onderdeel van een grotere groep is uit bedrijfseconomisch oogpunt besloten de activiteiten te staken. Het sterk veranderde klimaat in de wereld van fondsenwerving heeft ook op Delphi zijn weerslag gehad en impact gehad.” Goudkamp ontkent dat er sprake is van een (dreigend) faillissement.

Delphi maakt onderdeel uit van de DEM Groep dat behalve op het gebied van relationele databases en fondsenwerving via Delphi ook actief is op het gebied van direct marketing, telecom (www.pretium.nl en www.suprieur.nl ), verzekeringen, internet- en e-maildiensten en benefit marketing (www.mijnprivilege.nl en www.wowveilingen.nl).

Volgens Goudkamp zijn de personeelsleden en klanten al enkele weken geleden geinformeerd over het besluit.

 

 

 
gerelateerde items