De Dikke Blauwe Journaal: net als The Fundraiser Newsletter kosteloos

6 november 2017, 00:00
Elke week filantropienieuws gericht op bestuurders en major donors in uw mailbox door een kosteloos abonnement op DDB Journaal.
Elke week filantropienieuws gericht op bestuurders en major donors in uw mailbox door een kosteloos abonnement op DDB Journaal.
De Dikke Blauwe Journaal is een publicatie van The Fundraiser-uitgever Lenthe. DDB Journaal is het digitale opiniemagazine dat elke donderdag om 07.30 uur in de mailbox komt van (intussen) meer dan 3.000 toegewijde donoren, bestuurders/toezichthouders in de filantropie en van politici en beleidsmakers. Het DDB Journaal staat onder hoofdredactie van de journalisten Charles Groenhuijsen en Edwin Venema, die worden bijgestaan door drie excellente vakhoofdredacteuren. De Dikke Blauwe Journaal is een volwaardig magazine dat een wekelijkse selectie van het nieuws, achtergrond en (veel) opiniëring biedt.
 
Hoofdredacteuren Edwin Venema en Charles Groenhuijsen brengen samen bijna een heel mensenleven aan journalistieke ervaring mee, maar worden vakinhoudelijk extra ondersteund door de specialisten mr. dr. Ineke Koele (Tax & Legal), Roderik Bolle (Governance & Finance) en Peter Scholten MBA (Social Impact). Samen vormen zij een ijzersterk redactioneel team, dat ook nog eens gebruikmaakt van de aanvullende kennis van een aantal DDB Experts, onder wie: Henk van Stokkom (Ontwikkeling & Verandering), Harmen van Doorn (Innovatie), Arjen van Ketel (Nalaten), Marjan Smeitink (Fundraising & Marketing), Roy Cremers (Cultuur) , Ad Maatjens(Sponsoring) en Marc Wortmann (Internationale filantropie). Eindredacteur Kirsten Karmiggelt en vormgever André Weigand completeren DDB’s contentteam.
 
Door een financiële bijdrage van Lenthe Foundation is niet alleen The Fundraiser Newsletter , maar ook het wekelijkse DDB Journaal  voor iedereen geheel kosteloos. Ook de website www.dedikkeblauwe.nl is geheel opengesteld. Een gratis abonnement verplicht u tot niets. Geen kleine lettertjes.
 
Naast The Fundraiser Newsletter ook direct uw wekelijkse opinieblad en/of dagelijkse nieuwsservice gratis in uw mailbox ontvangen? klik hier.
 
 
gerelateerde items