The Fundraiser Daily start vanaf 1 februari

29 januari 2018, 16:00
The Fundraiser Daily start vanaf 1 februari
The Fundraiser Daily start vanaf 1 februari
Terwijl de redactie werkt aan de het eerste gedrukte magazine van The Fundraiser, start vanaf donderdag 1 februari al de verzending van het dagelijks nieuws: The Fundraiser Daily. TF Daily is een gratis nieuwsbrief en bevat al het nieuws van de nieuwe website www.thefundraiser.nl van de afgelopen 24 uur.
 
Iedereen die op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws op het gebied van fondsenwerving en marketing kan zich aanmelden voor TF Daily en ontvangt deze automatisch in zijn/haar mailbox, dagelijks om 12.00 uur. TF Daily brengt nieuws en vacatures die worden gepubliceerd op de nieuwe website van The Fundraiser: deze is al vanaf november 2017 actief.
 
Wilt u TF Daily ook ontvangen? Klik hier.
 
Binnenkort zal ook gestart worden met de verzending van The Fundraiser Weekly. Anders dan het nieuwsbulletin Daily is TF Weekly een compleet, digitaal magazine. Het maakt onderdeel uit van het betaalde abonnement van The Fundraiser. Abonnees krijgen behalve een gedrukt kwartaalmagazine ook dit online magazine met een selectie van het weeknieuws door de redactie, een commentaar, columns en achtergrondartikelen.
 
Wilt u een betaald abonnement, inclusief gedrukt magazine en Weekly? Klik hier.
 
gerelateerde items