The Fundraiser dagelijks in uw mailbox

7 juli 2017, 00:00
The Fundraiser dagelijks in uw mailbox
The Fundraiser dagelijks in uw mailbox
Voor de echte newsjunkies: The Fundraiser Daily! Al het nieuws van de afgelopen 24 uur vlak voor de lunch in uw mailbox. En nog gratis ook. Opdat er tijdens die lunch iets te bespreken valt!

The Fundraiser Daily verschijnt naast het wekelijkse The Fundraiser Weekly, dat onderdeel uitmaakt van het abonnement. Het verschil zit hem hierin dat de wekelijkse nieuwsbrief door onze redactie zorgvuldig is samengesteld en u in één oogopslag het meest relevante van de afgelopen week brengt. The Fundraiser Weekly is dus een selectie van het nieuws, want veel te klein om al het nieuws te brengen en een service voor degenen onder u die lijden aan info-stress... De Daily brengt u al het nieuws van de redactie vers van de pers verzorgd door onze 'bots'. Minder franje, maar uiterst efficiënt.

Dus bent u een newsjunkie zoals wij? Probeer TFR dan gerust een tijdje uit, het is gratis en u kunt zich op ieder moment weer afmelden.

Aanmelden voor The Fundraiser Daily

Blijf dagelijks op de hoogte van alle ontwikkelingen in de sector. Met The Fundraiser Daily ontvangt u dagelijks rond het middaguur al het relevante nieuws van de voorgaande 24 uur. hebben we niks te melden? Dan ontvangt u niks, maar voortaan weet u in elk geval zeker: ik mis ook niks!
Voornaam
Achternaam
Email adres
gerelateerde items