Toon alles (1)

The Fundraiser Daily

1 november 2017, 00:00
The Fundraiser Daily
The Fundraiser Daily
Dagelijks het laatste nieuws in uw mailbox over fundraising en marketing? Vul dan hieronder uw gegevens in.

Liever een abonnement op de kwartaaluitgave The Fundraiser Magazine en de wekelijkse digitale The Fundraiser Weekly? Klik dan hier.

Word gratis abonnee van The Fundraiser Daily

Vul hieronder uw gegevens in en uw aanvraag wordt z.s.m. verwerkt.
E-mail
Voornaam
Achternaam
Organisatie
Functie

The Fundraiser gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Email adres


Directe post


Aangepaste online advertenties


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@thefundraiser.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons email-marketing platform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.(gewijzigd)

 

 

gerelateerde items