Toon alles (3)

19 juni: Dag van de Fondsenwerving voor de Sport

8 mei 2017, 10:00
19 juni: Dag van de Fondsenwerving voor de Sport
19 juni: Dag van de Fondsenwerving voor de Sport
Op 19 juni vindt de Dag van de Fondsenwerving voor de Sport plaats op Papendal. Dit evenement wordt georganiseerd door NOC*NSF, Eredivisie en KNVB als sluitstuk op de campagne Sport, Daar Geef Je Om. Centraal staat het werven van meer inkomsten voor sport.
 
Tijdens het evenement komen diverse deskundigen aan het woord om te inspireren en te informeren over de mogelijkheden om meer inkomsten te werven voor sportclubs, verenigingen, gemeenten, bonden en teams. Het congres staat onder leiding van wielrenster Marijn de Vries en Peter Heerschop. In hun presentatie komen diverse aspecten van fondsenwerving aan bod, zoals crowdfunding en het werven van nalatenschappen. Ook is er aandacht voor het onderzoek Geven in Nederland 2017.
 
Daarnaast kunnen aanwezigen zelf ervaren wat fondsenwerving inhoudt, door praktijkvoorbeelden en gesprekken met topsporters en prominente Nederlanders als Yvonne van Gennip, Diede de Groot, André Bolhuis, Vitesse, Marc van den Tweel (Natuurmonumenten) en Justin Goetzee. De dag wordt afgesloten met een rondetafelgesprek en een verrassende slotact.
 
Voor wie?
De Dag van de Fondsenwerving voor de Sport is een inspirerend evenement voor topsporters, bestuurders en vrijwilligers van verenigingen, sportmarketeers, pers, ambtenaren en politici.
 
Klik hier voor gratis aanmelding en meer informatie.

 
gerelateerde items