Blockchain Birthday: tien jaar Blockchain groots gevierd

19 september 2018, 06:00
Blockchain Birthday: taart en champagne, maar vooral met een inspirerend programma.
Blockchain Birthday: taart en champagne, maar vooral met een inspirerend programma.
Precies tien jaar na de geboorte van blockchain en bitcoin ziet een nieuw contentplatform het levenslicht. Contenthuis Scripta start met Blockchain Birthday: een digitaal nieuws- en opinieplatform met alles over blockchain. Blockchain Birthday begint op 1 november met een blockchain verjaardagsfeest in De Balie in Amsterdam en u bent van harte uitgenodigd. Als lezer van De Dikke Blauwe hebben wij een mooie aanbieding voor u: u betaalt geen 295,- per persoon, maar u mag voor dat bedrag gratis een collega meenemen! Bovendien ontvangt u dan ook nog eens het geheel geactualiseerde en uitgebreide boek Bitcoin & Blockchain.
 
Tien jaar blockchain, ofwel tien jaar grensverleggende en ontwrichtende technologie. Met bijna dagelijks nieuwe toepassingen op heel uiteenlopende terreinen. Dat mag best worden gevierd. Blockchain Birthday pakt op 1 november flink uit met een evenement ter ere van de tienjarige. Met taart en champagne, maar vooral met een inspirerend programma, stevige inhoud en inspirerende sprekers.
 
Inspirerend programma
Blockchainevangelist Rutger van Zuidam blikt terug en vooruit. Louis de Bruin, Manager Europa Blockchain van IBM, filosofeert over de verdere robotisering van mensen en samenleving. De charitassector gaat op z’n kop, voorspelt Longfondsdirecteur Michael Rutgers. Robert-Reinder Nederhoed (Be-Landlord) en Rick Schmitz (Legal Things) zetten de boel verder op scherp met columns en intermezzo’s. Dat alles onder leiding van twee scherp doorvragende moderatoren: onderzoeksjournalist Jeroen Smit (onder meer De Prooi) en technologiejournalist Herbert Blankesteijn (FD/BNR).
 
Meer weten? Klik dan hier.
 
gerelateerde items