Toon alles (1)

Gezocht: fondsenwervers en marketeers met een mening

26 januari 2019, 06:05
Gezocht: fondsenwervers en marketeers met een mening
Gezocht: fondsenwervers en marketeers met een mening
Onze collega's van De Dikke Blauwe hebben een enorm team aan columnisten en experts: mensen die voor DDB over hun expertise en bevlogenheid schrijven. The Fundraiser, nog maar net uit de startblokken, heeft dat nog niet. Daar willen we samen met jou verandering in brengen!

Bij De Dikke Blauwe vind je bijdragen van Ralf Bodelier (Columnist), Roderik Bolle (Governance/Finance), Evelijne Bruning (Columnist), Roy Cremers (Cultuur), Ellen Janssens (Innovatie), Arjen van Ketel (Nalaten), Kris Putnam-Walkerly (Filantropie in de VS), Lonneke Roza (Bedrijfsfilantropie), Pieter Stemerding (Filantropiestrategie), Mirjam Vossen (Columnist), Boudewijn Wijands (Social capital) en Marc Wortmann (Onderzoek) en nog veel meer. Dat willen wij bij The Fundraiser ook!

Denk jij dat je het in je hebt om tips, tricks, ervaringen en kennis met je collega's te delen in de vorm van een artikel of column? Vul dan onderstaan formulier in. Denk niet 'ik kan niet schrijven', want je krijgt een redactie achter je die je daarin begeleidt, dus dat zit wel goed. Join our team en samen maken we van The Fundraiser de grootste community voor vakgenoten!

Ja, ik wil wel een bijdrage leveren aan The Fundraiser

Voornaam
Achternaam
Organisatie
E-mailadres
Telefoonnummer
Ik schrijf het liefst over
Verder wil ik dit nog even kwijt:

 
gerelateerde items