Toon alles (1)

Alan Clayton gast op Vakdag Fondsenwerving

13 november 2012, 15:06
Alan Clayton gast op Vakdag Fondsenwerving
Alan Clayton gast op Vakdag Fondsenwerving
Op donderdag 29 november 2012 vindt in het Maasgebouw van stadion De Kuip in Rotterdam de jaarlijkse Vakdag Fondsenwerving plaats. De toegang is gratis voor de doelgroep. De Vakdag heeft wederom een sterk congresprogramma en een van de sprekers is Alan Clayton, onlangs te gast tijdens het IFC, waar Filanthropium hem aan de tand voelde.

Alan Clayton behoort als consultant, coach en creative director tot de absolute top. Hij laat metrecent, nieuw onderzoek zijn toehoorders op de vakdag zien welke leiderschapskwaliteiten van fondsenwervers het onderscheid maken tussen de gemiddelde fondsenwervende instelling en de grote, langdurig succesvolle. Welke gedrag, welke houding bepaalt het succes? Hoe verwerf je de leiderschapskwaliteiten om een werkelijk groot fondsenwerver te worden? Hoe pas je al die kwaliteiten en eigenschappen zo toe dat je organisatie vleugels krijgt? Inspirerend en gebaseerd op de harde feiten van het onderzoek, komt Alan met de antwoorden op deze en veel meer relevante vragen.

Gevarieerd programma
De Vakdag biedt ook dit jaar weer een gevarieerd congresprogramma, verrassende presentaties, en natuurlijk de Sandd netwerkborrel. Bovendien zijn er ook dit jaar weer zo'n veertig rondetafelbijeenkomsten. Klik hier om u aan te melden of bekijk hier het promotiefilmpje.
gerelateerde items