Neem een abonnement op The Fundraiser en krijg het eerste nummer gratis

5 januari 2018, 14:00
Neem een abonnement op The Fundraiser en krijg het eerste nummer gratis
Neem een abonnement op The Fundraiser en krijg het eerste nummer gratis
Graag geven wij u meer informatie over een abonnement op het nieuwe vakmedium The Fundraiser: een initiatief van Lenthe in samenwerking met Nederland Filantropieland. 

The Fundraiser heeft u nu tijdelijk al voor slechts €7 per maand (exclusief btw)*. Voor uw bijdrage in de kosten krijgt u in dit multiabonnement:
⇒  The Fundraiser Magazine, elk kwartaal een gedrukt full colour-magazine met interviews, how to-informatie en vakkennis, opinie en verdieping; en
⇒  The Fundraiser Weekly, elke week een compleet digitaal magazine, boordevol nieuws en opinie.

Het eerste magazine (verschijning: maart 2018) ontvangt u kosteloos en tevens ontvangt u als welkomstgeschenk het prikkelende boek 'Dan ga ik liever op vakantie' ter waarde van €19,95,-

*) Let op: bent u lid van Nederland Filantropieland,? Dan krijgt u een korting van 30%. Voor NLFL-leden is de bijdrage in de kosten dan €5,- per maand (exclusief BTW). Leden van Nederland Filantropieland kunnen hun abonnement inclusief ledenkorting HIER bestellen.

►Voor onze algemene voorwaarden: klik hier.

►Liever eerst een proefabonnement? Klik hier.

►Voor een gratis abonnement op The Fundraiser Daily: klik hier.

Abonnementen The Fundraiser

Word abonnee van The Fundraiser en ontvang vier keer per jaar het kwartaalmagazine en wekelijks The Fundraiser Weekly in uw mailbox. Abonnees krijgen het eerste nummer van het magazine gratis en een welkomstcadeau. Vul hieronder uw gegevens in en uw aanvraag wordt z.s.m. verwerkt.
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
Organisatie
Adres
Postcode
Plaats
Functie

 
gerelateerde items