Lees The Fundraiser tot 2019 gratis!

24 oktober 2018, 17:00
Lees The Fundraiser tot 2019 gratis!
Lees The Fundraiser tot 2019 gratis!
Als fondsenwerver ben je voortdurend op zoek naar kennis en informatie om het doel van je organisatie te helpen realiseren. The Fundraiser helpt je daarbij. In het gedrukte full colour The Fundraiser Magazine vind je elk kwartaal verdieping en toepasbare kennis. Met onze website www.thefundraiser.nlThe Fundraiser Weekly (elke dinsdag om 12.00 uur) en The Fundraiser Daily (dagelijks om 12.00 uur) zit je bovenop de actualiteit. Sluit je dus nu bij ons aan!

Ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van The Fundraiser voor jouw inspiratie, kennis en netwerk als fondsenwerver? Voor €7 (excl. btw) krijg je:
► vier full colour edities van The Fundraiser Magazine
► veertig edities The Fundraiser Weekly
► onbeperkte toegang tot alle online artikelen op www.thefundraiser.nl
 
Neem je nu een abonnement, dan lees je The Fundraiser tot 2019 gratis! Je betaalde abonnement gaat dan pas op 1 januari 2019 in.

Leden van Nederland Filantropieland krijgen een korting van 30%. Voor NLFL-leden is de bijdrage in de kosten dan €60 i.p.v. €84 per jaar (exclusief BTW).
Bent u lid van Nederland Filantropieland en wilt u een abonnement afsluiten? Vul dan onderstaand formulier in met de speciale actiecode NLFL.

Ik wil een abonnement op The Fundraiser

Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
Organisatie
Adres
Postcode
Plaats
Functie
Betalingsverplichting

Speciale Actiecode

The Fundraiser gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Email


Directe post


Aangepaste online advertenties


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@thefundraiser.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons email-marketing platform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.(gewijzigd)
gerelateerde items