Blijf op de hoogte, neem nu een abonnement!

7 januari 2019, 06:00
Blijf op de hoogte, neem nu een abonnement!
Blijf op de hoogte, neem nu een abonnement!
Als fondsenwerver ben je voortdurend op zoek naar kennis en informatie om het doel van je organisatie te helpen realiseren. The Fundraiser helpt je daarbij. In het gedrukte full colour The Fundraiser Magazine vind je elk kwartaal verdieping en toepasbare kennis. Met onze website, The Fundraiser Weekly en The Fundraiser Daily zit je bovenop de actualiteit. Sluit je dus nu bij ons aan!

Als abonnee van The Fundraiser krijg je voor € 84,- (excl. btw):
► vier full colour edities van The Fundraiser Magazine
► veertig edities The Fundraiser Weekly
► extraatjes en kortingen
 
Leden van Nederland Filantropieland krijgen een korting van 30% en betalen €60 i.p.v. €84 per jaar (exclusief BTW). Bent u NLFL-lid? Vul dan onderstaand formulier in met de speciale actiecode NLFL

Ik wil een abonnement op The Fundraiser

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. Vergeet niet op de link in deze mail te klikken!. We kunnen u anders niet als abonnee noteren. Bevestigingsmail niet ontvangen? Mail dan naar info@thefundraiser.nl.
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
Organisatie
Adres
Postcode
Plaats
Functie
E-mailadres voor digitale factuur:
Uw referentie voor op de factuur:
Betalingsverplichting

Speciale Actiecode

The Fundraiser gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Email


Directe post


Aangepaste online advertenties


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@thefundraiser.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons email-marketing platform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.(gewijzigd)
gerelateerde items