The Fundraiser + Fondsenboek 2018 NU voor maar €7 per maand

15 april 2018, 17:00
The Fundraiser + Fondsenboek 2018 NU voor maar €7 per maand
The Fundraiser + Fondsenboek 2018 NU voor maar €7 per maand
Als fondsenwerver ben je voortdurend op zoek naar kennis en informatie om het doel van je organisatie te helpen realiseren. The Fundraiser helpt je daarbij. In het gedrukte full colour The Fundraiser Magazine vind je elk kwartaal verdieping en toepasbare kennis. Met onze website www.thefundraiser.nlThe Fundraiser Weekly (elke dinsdag om 12.00 uur) en The Fundraiser Daily (dagelijks om 12.00 uur) zit je bovenop de actualiteit. En als je je nu bij ons aansluit: hebben we nóg een belangrijke informatiebron voor jou als fondsenwerver: het Fondsenboek 2018! 
 
 
CoverTheFundraiser.jpg     +  +Fondsenboek%202018.jpg=
             €84                                                                                           €49,50                     €133,50  €84
 
Het jaarlijks geactualiseerde Fondsenboek is het compleetste en betrouwbaarste overzicht van ruim 1.200 vermogensfondsen. Voor iedereen die op zoek is naar financiële ondersteuning voor een speciaal project is dit naslagboek een onmisbaar hulpmiddel. Dit boek kost €49,50, maar je krijgt het van ons helemaal cadeau.
 
Ben je overtuigd van de toegevoegde waarde van The Fundraiser voor jouw inspiratie, kennis en netwerk als fondsenwerver? Voor €7 (excl. btw) krijg je:
► vier full colour edities van The Fundraiser Magazine
► veertig edities The Fundraiser Weekly
► onbeperkte toegang tot alle online artikelen op www.thefundraiser.nl
► het Fondsenboek 2018 t.w.v. €49,50 
 
Leden van Nederland Filantropieland krijgen een korting van 30%. Voor NLFL-leden is de bijdrage in de kosten dan €60 i.p.v. €84 per jaar (exclusief BTW).
Bent u lid van Nederland Filantropieland en wilt u een abonnement afsluiten? Vul dan niet onderstaand formulier in, maar ga naar de NLFL-website en log in om te bestellen: klik hier.

 


Ik wil een abonnement op The Fundraiser

Word abonnee van The Fundraiser en ontvang vier keer per jaar het gedrukte The Fundraiser Magazine en wekelijks op dinsdag de digitale nieuwsbrief The Fundraiser Weekly in je mailbox. Je krijgt het Fondsenboek ter waarde van 49,50 cadeau. Indien van toepassing kun je ook onderaan het formulier een speciale actiecode vermelden als je een aanbieding hebt gehad. Dit formulier is niet voor leden van Nederland Filantropieland. Leden van NLFL klikken op de link in het artikel boven dit formulier voor aanmelding via de NLFL-website.
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
Organisatie
Adres
Postcode
Plaats
Functie
Speciale Actiecode

The Fundraiser gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Email


Directe post


Aangepaste online advertenties


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@thefundraiser.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons email-marketing platform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.(gewijzigd)
gerelateerde items