Begin het jaar goed: neem een abonnement en krijg De Dikke Blauwe5 gratis!

7 januari 2019, 06:00
Begin het jaar goed: neem een abonnement en krijg De Dikke Blauwe5 gratis!
Begin het jaar goed: neem een abonnement en krijg De Dikke Blauwe5 gratis!
Als fondsenwerver ben je voortdurend op zoek naar kennis en informatie om het doel van je organisatie te helpen realiseren. The Fundraiser helpt je daarbij. In het gedrukte full colour The Fundraiser Magazine vind je elk kwartaal verdieping en toepasbare kennis. Met onze website, The Fundraiser Weekly en The Fundraiser Daily zit je bovenop de actualiteit. Sluit je dus nu bij ons aan!

Als abonnee van The Fundraiser krijg je voor € 84,- (excl. btw):
► vier full colour edities van The Fundraiser Magazine
► veertig edities The Fundraiser Weekly
► onbeperkte toegang tot alle online artikelen op www.thefundraiser.nl
 
Neem je nu een abonnement, dan krijg je De Dikke Blauwe5 (t.w.v. 69,-) helemaal gratis. Vul op onderstaand formulier bij de speciale actiecode DDB18 in. Deze actie loopt nog tot 1 februari aanstaande, dus wees er snel bij.

Leden van Nederland Filantropieland krijgen een korting van 30% en betalen €60 i.p.v. €84 per jaar (exclusief BTW). Bent u NLFL-lid? Vul dan onderstaand formulier in met de speciale actiecode NLFL. U krijgt dan geen DDB5 gratis, alleen de korting.

Ik wil een abonnement op The Fundraiser

Na aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail. Vergeet niet op de link in deze mail te klikken!. We kunnen u anders niet als abonnee noteren. Bevestigingsmail niet ontvangen? Mail dan naar info@thefundraiser.nl.
Aanhef
Voornaam
Achternaam
E-mail
Telefoon
Organisatie
Adres
Postcode
Plaats
Functie
E-mailadres voor digitale factuur:
Uw referentie voor op de factuur:
Betalingsverplichting

Speciale Actiecode

The Fundraiser gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Email


Directe post


Aangepaste online advertenties


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@thefundraiser.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons email-marketing platform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.(gewijzigd)
gerelateerde items