Word ook gratis abonnee van The Fundraiser Newsletter

16 november 2017, 00:00
Word ook gratis abonnee van The Fundraiser Newsletter
Word ook gratis abonnee van The Fundraiser Newsletter

100% gratis & géén kleine lettertjes

Abonnementen op de digitale nieuwsbrieven van de journalistieke zender The Fundraiser zijn binnenkort geheel kosteloos verkrijgbaar dankzij een financiële injectie van Lenthe Foundation. Een gratis abonnement verplicht u tot niets: bij ons geen 'kleine lettertjes'. U kunt toezending van The Fundraiser Newsletter op elk gewenst moment stoppen. Geen inlogs; geen gedoe: click & read!
Wij informeren u wanneer de toezending van The Fundraiser Newsletter start.

Word gratis abonnee van The Fundraiser Daily

Vul hieronder uw gegevens in en uw aanvraag wordt z.s.m. verwerkt.
E-mail
Voornaam
Achternaam
Organisatie
Functie

The Fundraiser gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om updates en marketing aan te bieden.

Email adres


Directe post


Aangepaste online advertenties


U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@thefundraiser.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons email-marketing platform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.(gewijzigd)


Een betaald multiabonnement op The Fundraiser heeft u nu tijdelijk al voor slechts €90 per jaar (exclusief BTW). Voor uw bijdrage in de kosten krijgt u behalve het kosteloze The Fundraiser Newsletter:
⇒  The Fundraiser’s Jaargids;
⇒  Het gedrukte kwartaalmagazine The Fundraiser (4 stevige full colour edities per jaar);
⇒  een toegangskaart voor het Jaarcongres The Fundraiser;
⇒  optie op dagelijkse digitale updates, inclusief persoonlijke voorkeuren;
⇒  volledig ongelimiteerde toegang tot www.thefundraiser.nl én www.dedikkeblauwe.nl 
 
Voor aanvragen: klik hier.
gerelateerde items