Toon alles (1)

Aanmelding Charity Awards sluit op woensdag 22 maart

17 maart 2017, 15:00
KNRM won in 2016 de publieksprijs
KNRM won in 2016 de publieksprijs
Goede doelen kunnen zich nog tot en met woensdag 22 maart aanmelden voor de 7e editie van de NRC Charity Awards. Deze Awards zijn in 2011 in het leven geroepen op initiatief van NRC en bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen geheel kosteloos te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs.
 
Elk deelnemend goed doel maakt kans op een communicatiecampagne ontwikkeld door aanstormend talent van de Willem de Kooning Academie. Om kans te maken op deze campagne - die bestaat uit een printadvertentie en een banner - worden organisaties uitgenodigd om een motivatie in te sturen en een omschrijving van het goede doel met daarin de unieke en kenmerkende eigenschappen, inhoud en doel van de boodschap.
 
Uit alle inzendingen selecteert de redactie van NRC twintig goede doelen. Voor deze twintig goede doelen gaan de studenten van de Willem de Kooning Academie een campagne ontwikkelen. Vanaf half juli kan het publiek stemmen op zijn favoriete advertentie. Een vakjury onder leiding van NRC-hoofdredacteur Peter Vandermeersch beoordeelt de advertenties en selecteert drie winnaars. Op dinsdag 29 augustus is de uitreiking in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst worden de winnaars van de publieks- en vakjury bekendgemaakt.
 
In 2016 waren Women on Wings, Centrum Internationale Kinderontvoering en Microkrediet voor Moeders de winnaars van de vakjuryprijzen. De Publieksprijs werd gewonnen door Koninklijke Nederlandse Reddingsmaatschappij.

Meer informatie en de voorwaarden:  klik hier
Aanmelding kan nog tot en met 22 maart 2017. Stuur uw motivatie naar charityawards@nrc.nl 
 
►Wilt u voortaan elke donderdagochtend het laatste nieuws, opinies en achtergronden over de wereld van doneren & sociaal investeren? Voor een geheel kosteloos abonnement op DDB Journaal: klik hier.
 
 
gerelateerde items